Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility
07.08.2022

Mare sărbătoare la Șotânga, 6 august, o zi cu dublă semnificație, sărbătorea creștină- Schimbarea la Față a Domnului  și Ziua comunei. Primăria și Consiliul Local Șotânga au pregătit o sărbătoare pe cinste în Parcul Comunal de lângă stadion.

 

S-au împlinit 595 de ani de la prima atestare documentară a comunei Șotânga.

Primarul Constantin Stroe a fost în  mijlocul  cetățenilor  alături  de prefectul județului Dâmbovița, Claudia Gilia, secretarul de stat  Ionuț Săvoiu, senatorul Titus Corlățean, deputatul Carmen Holban, primarul comunei Doicești, Cosmin  Stana și primarul comunei Mănești, Constantin Alexandru.  

Mare sărbătoare la Șotânga, 6 august, o zi cu dublă semnificație.

„A fost o bucurie să ne revedem astăzi, la Șotânga, la ceas de sărbătoare, cu oamenii din localitate. Șotânga este o comună a cărei înfățișare se schimbă în bine fiecare zi. Proiectele implementate de administrația locală, sub conducerea primarului Stroe Constantin, demonstrează încă o dată, că omul sfințește locul. Buna colaborare dintre administrația județeană și cea locală reprezintă o garanție pentru dezvoltarea comunei și pentru oferirea unor servicii de calitate cetățenilor.Tuturor locuitorilor din Șotânga le doresc sănătate, putere de muncă și prosperitate. LA MULȚI ANI!”a transmis prefectul județului Dâmbovița, Claudia Gilia. 

„Șotânga, una dintre cele mai frumoase comune dâmbovițene, este astăzi în sărbătoare! Ziua comunei este cel mai bun prilej pentru a le ura tuturor multă sănătate, liniște în case și putere de muncă. Să fiți mândri de comuna voastră! La mulți ani, Șotânga! La mulți ani tuturor șotângenilor!l” a transmis și președintele CJ Dâmbovița, Corneliu Ștefan. 

Ansamblul Chindia sub bagheta dirijorului Ionuț Dumitrescu  a dat startul petrecerii.Cântecul și  voia bună  au fost la înălțime, cu mic, cu mare s-au prins în horă.Pe scenă au  mai urcat artiști renumiți precum Alesis, Alexandra Ungureanu, Diana Matei și Taraful Cleante, Valentin Sanfira, Laura Olteanu și Diana Bisinicu.

Seara s-a încheiat cu un superb foc de artificii .