Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility
27.04.2023

   

Primăria Comunei  Șotânga

            ”Gândește verde  - Plantează un copac”          

  este sloganul care a răsunat ieri la Șotânga

 

 

 

 

Elevi din învățământul primar și gimnazial din cadrul școlilor ”Prof. Ilie Popescu”, ”Teiul Doamnei” Teiș, Școala nr. 2 Goleasca, au participat alături de cadrele didactice, din toate domeniile, în data de 26 aprilie, la o activitate de responsabilitate socială față de mediul înconjurător, prin plantarea de copaci, în special frasini și stejari, în Șotânga, zona Pct. Mină.

Scopul principal al acțiunii a fost în primul rând împădurirea zonei dar și responsabilizarea generației tinere cu privire la activitatea de voluntariat și grijă față de mediul înconjurător.

 

 

 

 

 

 

 

Plantele, în special copacii, sunt vitale pentru supraviețuirea și prosperitatea planetei noastre. Ei produc oxigen, absorb dioxidul de carbon și îmbunătățesc calitatea aerului și a solului.Mai mult, copacii sunt importanți pentru habitatul multor animale și păsări.

 

 

Haideți să contribuim fiecare dintre noi! Este responsabilitatea noastră să protejăm mediul înconjurător și să luăm măsuri pentru a preveni defrișarea și a contribui și noi la menținerea unui mediu echilibrat și sănătos!

Putem face acest lucru prin plantarea de copaci, dar și prin reciclarea și prin reducerea consumului de produse din lemn.